Hírek > Vitasol Equus takarmánykiegészítok lovak számára

2020 maj 19







A kecskeméti Kettesfogathajtó Világbajnokságon kiállítóként mutattuk be a nagyközönségnek eloször a VITAFORT megújult termékcsaládját, a VITASOL EQUUS takarmánykiegészítoket.

A 2010-ben Kentuckyban megrendezésre kerülo FEI Lovas Világjátékok kizárólagos hivatalos magyarországi takarmányozási partnereként,  nagy gondot fordítunk a lovak táplálóigényének maximális kielégítésre. Elso lépésként a  már jól ismert VITASOL EQUUS termékcsaládunkat fejlesztettük tovább, s mostantól a  kiváló minoségu Alltech alapanyagokkal kínáljuk kedves partnereinknek. 
 

A termékek megújult csomagolásban kaphatók. Használatukkal - korosztály és igénybevétel szerint - biztosítható a lovak komplex táplálóanyag szükséglete.


VITASOL EQUUS
Szerves mikroelem összetétel - Kiváló hasznosulás!

VITALITY

  • Granulált takarmánykiegészíto vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és szerves kötésu mikroelemekkel.

CARO-PLUS

  • Folyékony takarmánykiegészíto sárgarépalével, növényi olajokkal, mézzel és szerves kötésu mikroelemekkel.

CONDI-PLUS

  • Izomfejlodést- és muködést elosegíto, por alakú takarmánykiegészíto. 

CERATIN-PLUS

  • Pata-, bor- és szorképzodést elosegíto, por alakú takarmánykiegészíto. Összetevoi közül a biotin, metionin, cink és a réz érdemelnek említést, mint a pata fejlodésében és muködésében fontos szerepet játszó anyagok.


A rendkivül jól hasznosuló szerves mikroelem összetételnek valamint a  kedvezo árfekvésnek köszönhetoen bátran ajánljuk minden lótartónak,  

Sándor János
termékfejleszto
Petfood üzletág