Hírek > Országos bolthálózattal a háztáji gazdálkodókért

2020 maj 19




A Vitafort Zrt. kereskedelmi rendszerében bolthálózat keretén belül látjuk el termékeinkkel a kistenyésztőket,
„a ház körüli állatállományt”. Az egész ország területét behálózzák a kiskereskedelmi egységek, amelyeket vállalkozók üzemeltetnek. A 84 szerződött partner 211 kereskedelmi területen értékesíti termékeinket, ezeken a területeken cégtáblák, lobogók, termékismertetők hirdetik jelenlétünket.

A bolthálózati tevékenységünket nem a „ médiákban ” hirdetjük, hanem a személyes eladás hatásosságával értékesítünk. A jó beszédkészség mellett elengedhetetlen a vásárlóktól kapott információ azonnali kezelése, értékelése, a kifogások – panaszok kezelésére.

A partnereinkkel munkatársi szintû napi kapcsolatot tartunk fenn. Igényük szerint rendelkezésre áll a szaktanácsadói csapatunk is, amely minden segítséget megad mûködésükhöz.

Termékeink között minden vásárló megtalálja a számára szükséges minőségû takarmányt.              
       
                            

Ajánlatunkban 45 féle tápot, keveréktakarmányt, 27 féle premixet, 18 féle koncentrátumot, 8 féle vitaminkészítményt és kiegészítőket kínálunk valamennyi haszonállat számára, és forgalmazunk kutyatápot is. Természetesen igény szerint a Vitafort Zrt. által gyártott valamennyi végterméket és alapanyagot is értékesítünk.
A ló takarmányokat forgalmazó partnerünk nem csak a magyarországi, de a nemzetközi kiállításokon is bemutatja, reklámozza termékeinket.

               

Termékeink 30 kg-os csomagolásban, polipropilén, szövött, laminált, alul varrott zsákokban történik.
A zsákok minősége a vevőkörnek teljes mértékben kielégítő. Az értékesítés ma már nem csak a kereskedők telephelyén történik, hanem nagy igény van a megrendelés szerinti „házhoz szállításra”, amihez inkább 20 kg kiszerelés lenne az ideális, ezért ennek megvalósítása folyamatban van.

Termékforgalmazást évek óta év elején szezonnyitó akciókkal kezdjük. A kedvezménnyel a kis állatokat célozzuk meg: csibe, nyúl, malac, stb. takarmánnyal.

Míg korábban nyugdíjasok jövedelemkiegészítésként üzemeltettek takarmányboltot ma szállítóeszközzel rendelkező vállalkozó szellemû fiatalok  terítik termékeinket a kereskedelmi területek 30-50 km-es körzetében.
A fiatal vállalkozók a közösségi médiában is feltûnnek, így vevőink akár a facebook-on is tájékozódhatnak aktuális ajánlatainkról. Jó példa erre például a nagykátai táp és terménybolt közösségi oldala, amely tavaly tavasztól partnerünk.

                                                             
Török Mária
bolthálózat vezető
Vitafort Zrt.