Elindult a VitaCowHír, a Vitafort Zrt. szarvasmarha takarmányozási magazinja
2013-12-13


Egy olyan szarvasmarha takarmányozási szaklapot kívántunk életre hozni,amely betekintést ad a Vitafort szakmai mûhelyének mindennapjaiba, tájékoztat rendezvényeinkről, takarmányozási fejlesztéseinkről, eredményeinkről, bemutatja új termékeinket és szolgáltatásainkat.
"Bár több szarvasmarha takarmányozással foglalkozó kiadvány létezik, azt gondoljuk, hogy partnereink joggal tarthatnak igényt egy olyan újságra, amely rendszeresen és szakmai-tudományos szempontból is igényesen reagál az újonnan felmerülő takarmányozási kérdésekre és kihívásokra.

A gyakorlat oldaláról megközelítve, egy olyan szakmai újságot kívántunk életre hívni, amely partnereink széles körében elérhető. A VitaCowHír elektronikus formában mindenkihez eljut, s betekintést enged a Vitafort szakmai mûhelyének mindennapjaiba, elsőként tájékoztat rendezvényeinkről, takarmányozási fejlesztéseinkről, eredményeinkről, bemutatja új termékeinket és szolgáltatásainkat."

Részlet Szegszárdy Imre, értékesítési igazgató, VitaCowHír főszerkesztő köszöntő szavaiból


"A VitaCowHír természetesen naprakész információkkal, elemzésekkel tudósít a piaci trendekről, szarvasmarha takarmányozás aktuális problémáiról valamint a kutatás-fejlesztési irányokról is. Időről időre helyet adunk rangos, a nemzetközi sajtóból vett publikációknak is.

Kíhívások sokaságával kell ma szembenézni állattenyésztő partnereinknek, s bízom benne, hogy a VitaPigHír hamarosan egy olyan olvasmánnyá válik, amely elősegíti a szakmai együttmûködést cégeink között és hozzájárul ahhoz, hogy a közösen végzett szakmai munka eredményeként megtaláljuk a Önök számára legjobb megoldásokat.

Bízunk abban, hogy hamarosan megbecsülésnek fog számítani a Vitafort szarvasmarha takarmányozási magazinjában való megjelenés és állandó fórumot tudunk adni együttmûködő partnereinknek a kutatás fejlesztés területén is. Biztos vagyok benne, hogy a szakmai háttér, így a szerkesztőség, az értékesítésben dolgozó szakspecialistáink és szaktanácsadóink kellő garanciát jelentenek arra, hogy egy egyedi profilt megjelenítő hasznos és gyakorlatias szaklapot tudjunk közreadni.'


Részlet Kulik Zoltán, vezérigazgatóbevezetőjéből