Hírek > Itt az újonnan alapított Tejgazdasági Szemle bemutatkozó száma

2020 maj 19


Megjelent az újonnan alapított Tejgazdasági Szemle bemutatkozó száma! Az új, online formában is életre hívott szakmai lap méltó utódja kíván lenni a közel száz évvel 1921-ben ezelőtt megjelent lapnak, s követi annak formáját és szellemiségét.



 A Tejgazdasági Szemle életre hívásának racionális oka az, hogy a Tejipari Hírlap megjelenését és a tejtermelő gazdaságokba történő eljuttatását a Magyar Tejipari Egyesülés és Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács nem tudja a korábban megszokott módon biztosítani.

Egy az üzleti döntések meghozását segítő információkat tartalmazó független lap eljuttatását az érintettek széles köréhez, a tejtermelőkhöz, tejfeldolgozókhoz és a tejtermékek kereskedésével foglalkozókhoz ez a 93 éve alapított majd most újjászületett újság biztosítja a jövőben.

A kéthavonta – nyomtatott és online formában - megjelenő újonnan alapított Tejgazdasági Szemlealapítója alapítója Dr. Lendvay Béla.

A Tejgazdasági Szemle célkitûzéseit a vidékfejlesztési Minisztérium is támogatja, ezért biztosított a felsőszintû szakmai döntésekről való tájékoztatás is.


Egervári Ildikó
marketing és kommunikációs vezető
Vitafort Zrt.


Forrás: Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács