A jászolmester nyomában
2018-11-06


Ebben az évben két helyszín adott otthont a VitaCow Roadshow szarvasmarhás szakmai programunknak. A hagyományoktól eltérően nem délelőtt, hanem kora délután kezdődtek az előadások. A rendezvényen megjelent kedves Partnereinket Kulik Zoltán vezérigazgató és Szegszárdy Imre értékesítési igazgató köszöntötték a Vitafort Zrt. nevében.
Cserkeszőlőn (Aqua és Spa Hotel) és Gárdonyban (Vital Nautis Hotel) is nagy volt az érdeklődés, mindkét helyszínen, több mint 100 érdeklődő kapcsolódott be az eszmecserébe és hallgatta a színvonalas előadásokat. Most két téma volt a fókuszban, a “JÁSZOLMESTER” és a NÖVENDÉKNEVELÉS.

 


 A Jászolmester, vagyis a takarmányozás managementjének jelentőségéről Dr. Orosz Szilvia (AT Kft.) tartott szokásához híven érdekfeszítő és tartalmas előadást, majd Molnár Ernő szarvasmarha szakspecialista (Vitafort ZRt.) bemutatta a “JÁSZOLMESTER-t”, aki a jelenlévők előtt “született meg” és bújt bele formaruhájába, hogy ellenőrizze, nézze, mi és hogyan kerül az állatok elé táplálék gyanánt. Az előadás sok hasonlattal, példával emelte ki ennek a tevékenységnek fontosságát.
 


Dr. Koppány György tudományos igazgató (Vitafort Zrt.) a Vitafort Labor laborferlesztéséről és programjáról tartott tájékoztatót, Dr. Tóth Tamás igazgató (Adexgo Kft.) a védett vitaminok jelentőségéről, szakmai és gazdaságossági kérdéseiről beszélt a nagyszámú érdeklődőnek.
 


A szakmai rész befejezéseképpen Paulicsek János szarvasmarha specialista a Vitafort növendék programját és az ezzel elért eredményeket ismertette.

A jól sikerült szakmai program után nagyszerű vacsora várt résztvevőkre, egy kíváló borkóstolót követően, ahol a Koch borászat mutatta be legjobb borait és pezsgőit. A nagyszerű hangulatra az S.T.B Duó nagyszerű zenéje tette fel a koronát és tette felejthetetlenné mindkét napot.

Kedves Partnereinknek köszönjük ezúton is, hogy eljöttek! Előadóinknak pedig hálásak vagyunk, hogy hozzájárultak egyik legfontosabb szakmai összejövetelünk sikeréhez.
 

Szegszárdy Imre
értékesítési igazgató
Vitafort Zrt.