Hírek > A jászolmester nyomában

2020 maj 19




Cserkeszőlőn (Aqua és Spa Hotel) és Gárdonyban (Vital Nautis Hotel) is nagy volt az érdeklődés, mindkét helyszínen, több mint 100 érdeklődő kapcsolódott be az eszmecserébe és hallgatta a színvonalas előadásokat. Most két téma volt a fókuszban, a “JÁSZOLMESTER” és a NÖVENDÉKNEVELÉS.

 


 



A Jászolmester, vagyis a takarmányozás managementjének jelentőségéről Dr. Orosz Szilvia (AT Kft.) tartott szokásához híven érdekfeszítő és tartalmas előadást, majd Molnár Ernő szarvasmarha szakspecialista (Vitafort ZRt.) bemutatta a “JÁSZOLMESTER-t”, aki a jelenlévők előtt “született meg” és bújt bele formaruhájába, hogy ellenőrizze, nézze, mi és hogyan kerül az állatok elé táplálék gyanánt. Az előadás sok hasonlattal, példával emelte ki ennek a tevékenységnek fontosságát.
 


Dr. Koppány György tudományos igazgató (Vitafort Zrt.) a Vitafort Labor laborferlesztéséről és programjáról tartott tájékoztatót, Dr. Tóth Tamás igazgató (Adexgo Kft.) a védett vitaminok jelentőségéről, szakmai és gazdaságossági kérdéseiről beszélt a nagyszámú érdeklődőnek.
 


A szakmai rész befejezéseképpen Paulicsek János szarvasmarha specialista a Vitafort növendék programját és az ezzel elért eredményeket ismertette.

A jól sikerült szakmai program után nagyszerű vacsora várt résztvevőkre, egy kíváló borkóstolót követően, ahol a Koch borászat mutatta be legjobb borait és pezsgőit. A nagyszerű hangulatra az S.T.B Duó nagyszerű zenéje tette fel a koronát és tette felejthetetlenné mindkét napot.

Kedves Partnereinknek köszönjük ezúton is, hogy eljöttek! Előadóinknak pedig hálásak vagyunk, hogy hozzájárultak egyik legfontosabb szakmai összejövetelünk sikeréhez.
 

Szegszárdy Imre
értékesítési igazgató
Vitafort Zrt.